Bagsiden af medaljen

Hvor flot det end er, vil jeg gerne pointere at konkurrenceform IKKE er en helårsform!
At holde en konkurrenceform er egentlig ikke svært men det er faktisk hårdt. Det er pisse motiverende at se formen forbedres både visuelt men også på målinger, men når man er så langt nede i fedt% og så pillet så er der altså nogle ting der ikke heeeelt er så morsomt længere…, jeg oplevede at det gjorde ondt at sidde direkte på gulvet eller på en upolstret stol eller for den sags skyld polstret over længere tid, det gjorde ondt at ligge på gulvet eller bare generelt på hårde overflader og kroppen skulle langsomt flyttes rundt og på plads, leddene begyndte at drille – min venstre albue har drillet pga manglende smørelse i led tænker jeg og de tunge løft hjalp nok heller ikke på det, ansigtsbetrækket føltes til tider somom det lå i et tyndt lag udenpå og blev trukket op ad kinderne når jeg smilte og grinede – ret underligt faktisk ?, blå mærker kom hurtigere, håret fældede lidt mere, tarmsystemet kunne drille lidt og gøre ondt under toiletbesøg, perioden udebliver, søvn om natten bliver en by i Rusland og må enten efterkommes i flere mindre etaper i løbet af dagen eller hjælpes på vej med panodil eller sovemedicin. Desuden oplevede jeg oftere kramper i ben, fødder, ryg, arme, kæbe ja you name it, jeg havde problemer med kramper før jeg startede med træning og tillagde det lidt en dårlig form, men det kan det ikke være nu ?

Styrken blev oplevet som positiv da jeg dog nogenlunde beholdt denne, men jeg blev hurtigt forpustet og det svimlede når jeg ikke fik trukket vejret korrekt i tunge løft ?

Ud over de fysiske betragtninger er der også det mentale aspekt, som kan komme og ramme positivt som negativt i bølger. Er kroppen træt bliver hovedet også mere ustabilt og tvivl om hvor god formen er osv kan komme i spil. Man kan få lyst til at sige f… det og ryge lige i køleskabet eller slikskuffen og det sker for mange… 

Det skete dog ikke, men jeg havde en lille periode på en uges tid med sygdom i kroppen hvor alt bare syntes uoverskueligt og overskuddet var meget lille.

Jeg elsker min form som den er op mod konkurrence, men det er IKKE ønskværdigt at have den hele året på denne måde. Jeg glæder mig altid til at gå i offseason og give kroppen noget at leve af igen, så der kommer lidt polster på og de lidt blødere kvindeformer kommer tilbage og den kan følge med på de tunge løft igen ??

Det er rigtig meget mere jeg gerne vil dele og derfor har jeg sat gang i et lille hyggeprojekt som nok er færdigt til foråret ?…