MADtilMullerne


MADtilMullerne er en samling af lækre sunde opskrifter til dig der ønsker en sund livsstil uden at det skal blive kedeligt. Du vil kunne finde alt fra morgenmad, mellemmåltider og aftensmad til bagværk, smoothies, tilbehør og produktanbefalinger.

Det behøver ikke være kedeligt at leve sundt – langt fra, og det behøver heller ikke at koste foret ud af pungen hver måned. Jeg går ind for at opskrifter skal være indeholdt “almindelige” ingredienser, og ikke alt muligt fancy-pancy som man skal ud og finde i alle mulige specialforretninger. Det skal være lige til at gå til, for ellers er mit indtryk at så får vi det ikke gjort.

Jeg elsker mad (nogle vil kalde mig et madøre eller et madorgel) og har selv igennem mit forløb som konkurrenceatlet måtte tilpasse en sundere livsstil, for at få så meget ud af min træning som muligt. Jeg har derfor været motiveret til at afprøve en masse forskellige opskrifter – både godt som skidt – og ønsker at dele alt det gode med dig.
Om du trænger til inspiration i din hverdag, til din træning eller et ønsket vægttab, så er der helt sikkert inspiration at hente.
Opskrifterne er så vidt muligt baseret på fedtfattige og friske råvarer samt sukkerfrie (fri for raffineret sukker) og kan skaleres op og ned i det forhold der passer til dig og dine behov.

Jeg håber at du vil finde lige så meget glæde i opskrifterne, som jeg har gjort.
Instagram: @madtilmullerne

Velbekomme ❤️

Donna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *