Om mig

Hvem er jeg?

81’er – fitness tosse siden 2015 og konkurrence atlet i klassen bodyfitness 35+ og senior +172.

Jeg føler at jeg er kommet på rette hylde og at det her er MIN sport! Det giver mig rigtig meget at se, at det hårde arbejde jeg lægger i træningen giver resultater. Det at kunne forme sin krop over tid motiverer mig rigtig meget til at ville finde den bedste version af mig.

Hvorfor blogge?

Jo – fordi jeg gerne vil dele min store passion omkring fitness, kost, og alt det der følger med i en aktiv og sund livsstil 🙂
Jeg har siden min opstart på team gjort mig en masse tanker og erfaringer, som jeg rigtig gerne vil dele med dig i håb om, at det kan være med til at motivere og inspirere dig i hverdagen.
Har du eks. et ønske om at stille op til konkurrence, vil du også kunne finde min helt og aldeles ærlige version af processen og måske få et bedre indblik i, hvad det er der kræves.

Træningshistorik:

Jeg har spillet golf de sidste 12år og var fast spiller på klubbens divisionshold de sidste 5 år. I oktober 2013 besluttede jeg mig for at prøve fitness, i håb om at det ville kunne hjælpe mig til mere længde og core-kontrol i golfsporten. Jeg startede med holdtræning og kørte på med det, i det første halve års tid, indtil jeg blev introduceret for styrkedelen af en god bekendt. Jeg blev hurtigt bidt af styrketræning uden egentlig at kunne se nogle synlige resultater, men fordi jeg er stædig og ikke fortsætter med noget umotiveret, meldte jeg mig på et team i september 2014 med intension om at få løftet min træning til et nyt niveau.
Med ambition om en markeret krop, lagde jeg golf på hylden og fik lagt program, hvor jeg også rimelig hurtigt begynde at se resultater af det hårde arbejde. I januar 2015 tog jeg første gang beslutningen om at stille op til konkurrence, som skulle blive debutantstævnet i september 2015. Siden da har jeg arbejdet målrettet med træning og kost, hvor jeg bla. har gjort mig en del erfaringer omkring hvordan kroppen virker når den er i overskud og når den er presset helt i bund. Desuden har jeg tilegnet mig en del redskaber til brug i både den fysiske og mentale præstation bla. i form af forskellige træningsteknikker og det mentale fokus.

Dedikation, ambition og determination er for mig de vigtigste grundsøjler for at komme langt i sporten, og det vil jeg gerne give videre.

Resultater:

DM 2017:

? Guld og Danmarksmester i senior +168
? Bronze i Master +35

DM 2016:

5. plads (35+)

Debutantstævnet 2015:

10. plads og kval til DM (senior +172)

Håber at du vil følge med og finde inspiration ❤️
Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *