Torskerognsfrikadeller

image

Hvis du synes en dåse torskerogn er lidt kedelig og træner til liiiiige at få et lille fif til hvordan du kan peppe den lidt op på den gode måde, så har du her en opskrift på torskerognsfrikadeller, som jeg bruger engang i mellem.

Du får ca. 10stk deller ud af portionen i sådan en rimelig størrelse, og de kan spises på rugbrød med citron (og remoulade hvis du synes) og er også rigtig gode bare som hapsere uden der nødvendigvis skal være yderligere tilbehør til.

Ingredienser

3 ds torskerogn
3 æg
1 dl havregryn
citron, dild, slat og peber efter smag og behag

Alle ingredienser blandes i en skål til en ensartet masse, som formes til det ønskede antal deller og steges på en pande. Jeg lavede dem forholdsvis flade og stegte i en lille smule Becel fordi massen er meget blød.
Dellerne kan også bages i ovnen på en bageplade – ca. 25 min v. 200 grader.

Velbekomme ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *